(untitled) (Spectrum Journal of Innovation, Reforms and Development, 2022)
ushbu maqolada hasharotlar bilan zararlangan o’simliklarning ildizida yashovchi pospor parchalovchi bakteriyalarni ajratib olish va ularni kulturasini o’rganish to’g’risida ma’lumotlar keltirilgan