PEDAGOGICAL-PSYCHOLOGICAL ASPECTS OF THE SAFETY PROBLEM (Spectrum Journal of Innovation, Reforms and Development, 2022)
Мақолада бўлажак қурилиш муҳандисларини хавфсиз касбий фаолиятга тайёрлашда таълим жараёнини ташкил этишнинг ўзига хос жиҳатлари, фаолият хавфсизлиги, атроф-муҳит хавфсизлиги, шахс хавфсизлиги психологиясининг моҳияти, таълим амалиётида психологик хавфсизлиги муаммосининг талқини, хавфсизлик маданиятини ривожлантиришнинг педагогик асослари ёритилган.