3D OLAM VA UNING TEXNOLOGIK XARITASI (Spectrum Journal of Innovation, Reforms and Development, 2022)
Maqolada 3D dasturlar va ularning real olamdagi materiallar va bajarayotgan amallari shuningdek texnolohik xarakteristikasi haqida umumiy ma’lumotlar berilgan bo’lib, 3D olamda ulardan foydalanish bo’yicha fikr va mulohazalar keltirilgan.