HAYKALTAROSHLIK MASHGʻULOTLARIDA TALABALARNI FAZOVIY FIKIRLASHI KOMPETENSIYASINI RIVOJLANTIRISH (Spectrum Journal of Innovation, Reforms and Development, 2022)
Ushbu maqolada haykaltaroshlik mashg’ulotlari jarayonida talabalarning fazoviy tasavvurini rivojlantirish uchun zarur bo’lgan konikma malaka va oziga xos texnologiyalar, kompyuter grafikasining unga oid jihatlari ifodalangan. Umuman olganda amaliy haykaltaroshlik sohasida fazoviy tasavvurlarning ahamiyati kattadir.