MAMLAKATIMIZ JISMONIY TARBIYA TIZIMIDAGI SPORT VA OMMAVIY SOGʻLOMLASHTIRISH SPORTI MASHGʻULOTLARI MONITORINGI (Spectrum Journal of Innovation, Reforms and Development, 2022)
Ommaviy sog‘lomlashtirish sporti (OSS) mashg‘ulotlari STT jismoniy madaniyatining mazmuni tarkibidagi asosiy mashg‘ulotlar hisoblanib, mashg‘ulotlar davomida shug‘ullanuvchi organizmining harakat sifatlarini rivojlantirishni vazifa qilib belgilamaydi.