NOAN’ANAVIY YORITISH QURILMASINI FUNKSIOIAL SXEMASINI ISHLAB CHIQISH (Spectrum Journal of Innovation, Reforms and Development, 2022)
Bu maqolada qavatlarda chiroqlarning tungi vaqtda ortiqcha elektr sarfining oldini olish va xarakat tugaganidan keyin avtomotik ravishda chiroqni uchirish, faqatgina extiyoj tug‘ilganidagina elektrdan foydalanish to’g’risida bayon qilingan.