HASHAROTLAR BILAN ZARARLANGAN O'SIMLIKLARNING ILDIZIDA YASHOVCHI POSPOR PARCHALOVCHI BAKTERIYALARNI AJRATIB OLISH VA ULARNI KULTURASINI O'RGANISH (Spectrum Journal of Innovation, Reforms and Development, 2022)
ushbu maqolada hasharotlar bilan zararlangan o’simliklarning ildizida yashovchi pospor parchalovchi bakteriyalarni ajratib olish va ularni kulturasini o’rganish to’g’risida ma’lumotlar keltirilgan