ЖИСМОНИЙ СИФАТЛАРНИ РИВОЖЛАНТИРИШДА АЙЛАНМА МАШҒУЛОТ УСЛУБИДАН ФОЙДАЛАНИШ ХУСУСИЯТЛАРИ (Spectrum Journal of Innovation, Reforms and Development, 2022)
Мақолада жисмоний тарбия дарсларида жисмоний қобилиятлар ва сифатларни ривожлантиришда айланма машғулот услубидан самарали тарзда фойдаланиш батафсил баён этилган.