МОТИВАЦИЯ ТАЛАБАЛАРНИНГ ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯСИ САМАРАДОРЛИГИНИ ОШИРИШ УСУЛИ СИФАТИДА (Spectrum Journal of Innovation, Reforms and Development, 2022)
Мақолада талабаларнинг жисмоний тарбиясида мотивациянинг роли очиб берилган. Талабаларнинг жисмоний машқлар мотивациясини ошириш омиллари кўриб чиқилади. "Ўқувчиларнинг жисмоний тарбияси"фани бўйича ўқув жараёнини такомиллаштириш бўйича тавсиялар берилган.