КУРАШНИ РИВОЖЛАНТИРИШНИНГ ИЛМИЙ-УСЛУБИЙ МУАММОЛАРИ (Spectrum Journal of Innovation, Reforms and Development, 2022)
Юнон-Рим услубидаги курашчиларни тайёрлашнинг асосий илмий ва услубий муаммолари муҳокама қилинади. Муаллиф техник ҳаракатлар параметрларини оптималлаштириш ва тескари алоқа билан махсус техник қурилмалардан фойдаланишга асосланган ўқув жараёнини бошқариш тизимини таклиф қилади.