TO THE QUESTION OF THE PROBLEMS OF WOMEN'S SPORTS (Spectrum Journal of Innovation, Reforms and Development, 2022)
Ishda mashg'ulotlarga bo'lgan talablarning ko'payishi va sportchilar tanasiga haddan tashqari raqobatbardosh yuklar muammosi batafsil bayon etilgan. Shu munosabat bilan muallif ayollar sporti muammolariga, xususan, jismoniy faollikning ayol tanasiga ta'siri va shunga mos ravishda sportchilarni tiklash va reabilitatsiya qilishga kompleks, muvozanatli yondashuv masalalariga katta e'tibor berishni tavsiya qiladi.